Start lucrărilor de reabilitare a sistemului de iluminat public în satul Mălăiești

Motiv de sarbătoare pentru locuitorii satului Mălăiești, aici a fost dat start lucrărilor de reabilitare a sistemului de iluminat public.

Potrivit domnului Victor Ciobanu, primarul comunei Mălăiești, în următoarele zile urmează a fi instalat un sistem modern de iluminat stradal care include modernizarea rețelei electrice, instalarea a circa 200 de LED-uri de ultima generație și modernizarea celor 3 transformatoare cu instalarea unui sistem inteligent pentru aprinderea și stingerea luminii conform orelor indicate.

În adresarea sa către locuitorii satului Mălăiești, președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu a precizat că: „Consiliului Raional Orhei și-a asumat angajamentul de a reabilita până la sfârșitul anului 2020 sistemul de iluminat public în toate localitățile raionului Orhei, dar realizarea unui asemenea proiect de amploare nu ar fi posibilă fără susținerea Domnului Ilan Șor și a doamnei Marina Tauber – deputați aleși pe circumscripțiile nr. 18 și 19 reprezentanții Partidului Politic “ȘOR”.

„Aprecierile conducerii raionului Orhei, a primarului comunei Mălăiești, dar și a locuitorilor satului Mălăiești vin ca o încurajare pentru liderii partidului Politic Șor de a continua implementarea proiectelor de dezvoltare economică, socială și de reabilitare a infrastructurii în localitățile Republicii Moldova, inclusiv în cele din raionul Orhei.“ Declarația aparține doamnei Marina Tauber, Deputat în Parlamentul Republicii Moldova și vicepreședinte al Partidului Politic “ȘOR”.

Doamna Tauber a menționat că proiectele de amploare se implimentează în corespundere cu programul electoral al Partidului Politic “ȘOR”, dar la baza acestora au fost și rămân a fi necesitățile oamenilor.

Imagini Foto
Distribuie