START NOULUI SEZON SPORTIV LA ORHEI

Astăzi, 20 mai 2023, cu prilejul Zilei Naționale a Sportului și a Mișcării Olimpice, a fost dat START noului sezon sportiv la Orhei.

Cei aproximativ 1000 de tineri sporti, prezenți la eveniment au fost emisarii tuturor genurilor de sport care se practică și se dezvoltă în municipiul și raionul Orhei. Evenimentul s-a desfășurat în prezența locuitorilor raionului și municipiului Orhei, a autorităților locale, precum și a reprezentanților instituțiilor publice de învățământ din raion.
 
Peste 1000 de tineri sportivi din cele peste 40 de instituții de învățământ din municipiul și raionul Orhei, precum și reprezentanți ai cluburilor sportive, au defilat într-un Marș Solemn pe artera principală a municipiului Orhei spre Complexul Raional Sportiv unde într-o atmosferă solemnă a fost dat START sezonului sportiv 2023.
 
Alături de tineriau participat antrenori, profesori, conducători ai instituțiilor de învățământ, dar și conducerea raionului și a municipiului Orhei în persoana domnilor Dinu Țurcanu, Președintele Raionului Orhei, Pavel Verejanu, Primar al Municipiului Orhei, Irina Bogaciuc, vicepreședinta raionului Orhei, responsabilă de domeniul Tineret și Sport, precum și alți reprezentanți ai administrației publice locale.
 
Pe stadionul raional, sub privirile orheienilor, participanții la eveniment au primit mesaje de bun augur din partea oficialilor, iar cei mai buni sportivi ai sezonului precedent au fost premiați cu Diplome și premii bănești. 
Premii sub formă de inventar sportiv au primit și unele instituții de învățământ din raionul și municipiul Orhei, iar Pofesorii și Antrenorii Sportivi, ale căror discipoli s-au demonstrat rezultate performante în cadrul diferitor concursuri naționale și internaționale, au primit Diplomele binemeritate și premii bănești.
 
Unul din cele mai emoționante momente a fost când premii bănești, Diplome și sincere felicitări au fost transmise VETERANILOR Sportului orheian, celor cărora le datorăm consolidarea tradițiilor sportive prin exemple glorioase din trecut.
 
Autoritățile locale și raionale au felicitat sportivii și antrenorii pentru deschiderea sezonului sportiv și le-au urat să obțină noi performanțe și în acest an, asigurând totodată întreaga comunitate sportivă de susținerea pe care aceștia pot miza oricând, atât din partea Consiliului Raional Orhei, ai Primăriei Municipiului Orhei, cât și ai partenerilor noștri de dezvoltare.
 
 „Stimați reprezentanți ai Sportului, dragi adepți ai unui mod sănătos de viață! 
Vă dorim succes în activități sportive și mulțumim antrenorilor, profesorilor și tuturor celor care lucrează zilnic la educația sportivă a tinerii generații, fie prin implicare personală sau prin exemplele demne de urmat
La mulți ani sănătoși și toți în forță!”
Imagini Foto
Distribuie