Turneul „Orhei Open” la tenis de masă a reunit circa 100 de participanți din mai multe raioane ale țării!

Astăzi, 04 decembrie 2021, a fost dat START turneului la tenis de masă „Orhei Open 2021”. Competiția se va desfășura în sala polivalentă a Liceului Teoretic „Alecu Russo” din municipiul Orhei și întrunește circa 100 de participanți din raioanele Orhei, Telenești, Strășeni și Călărași.

La ceremonia de deschidere oficială, tinerii sportivi au fost salutați de Primarul Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu, Șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei, dl Cristian Botnarenco și Managerul instituției gazdă, doamna Lilia Hacina.

Oficialii au urat sportivilor mult succes și forță în ceea ce fac, iar finalul competiției, indiferent de scor și rezultate, să rămână pentru fiecare participant o amintire frumoasă și încă un pas spre noi performanțe în dezvoltarea personală!

Moderatorul evenimentului, dl Mihail Zara, specialist principal în cadrul Direcției Generale Educație a mulțumit oficialilor pentru susținerea neostenită a domeniului de Tineret și Sport, remarcând faptul că, datorită acesteia,  Raionul Orhei tot mai ferm se poziționează pe harta Republicii Moldova drept „Capitala Sportivă” a țării.

Menționăm că, turneul a întrunit participanții din categoriile Minicadeți și Juniori (băieți/fete) cu vârsta cuprinsă între 9-16 ani, iar campionii clasați pe primele trei locuri în fiecare categorie vor beneficia de premii bănești, cupe și medalii oferite de Consiliul Raional Orhei.

 

Imagini Foto
Distribuie