Turneul Raional de Volei la Orhei

Tatiana Platon, vicepreședintele raionului Orhei, a participat astăzi, 25 decembrie 2019, la ceremonia de premiere a sportivilor întruniți în cadrul Turneului Raional de Volei dedicat sărbătorilor de iarnă.
Evenimentul a adunat circa 100 de sportivi din municipiul Orhei, din satul Morozeni, raionul Orhei, din municipiul Chișinău și Sîngerei. Acesta a fost organizat la inițiativa Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei, în parteneriat cu Școala Raională de Sport Orhei. Atmosfera de sărbătoare a garantat un fire-play între echipe. Atât echipele de băieți, cât și cele de fete s-au bucurat de un arbitraj profesionist asigurat de colegiul de arbitri orheieni.
Doamna vicepreședinte a ținut să adreseze cele mai sincere urări de bine cu ocazia apropierii de sărbătorile anotimpului rece, iar celor care sărbătoresc astăzi Crăciunul le-a mulțumit în mod special pentru timpul acordat unui eveniment al cărui scop a fost, în primul rând, promovarea modului sănătos de viață și a Prieteniei.

Imagini Foto
Distribuie