Un milion de lei din partea lui Ilan ȘOR pentru renovarea Spitalului Raional, diplome, flori, dar și întreaga recunoștință Medicilor și Farmaciștilor cu ocazia Zilei Profesionale.

Ieri, 21 iunie 2023, în cadrul unui eveniment festiv, conducerea raionului și municipiului Orhei, în frunte cu Președintele Raionului, Dinu Țurcanu, Primarul Municipiului, Pavel Verejanu și vicepreședinta raionului Orhei responsabilă de domeniul Sănătății, Irina Bogaciuc, au adus un omagiu medicilor și farmaciștilor cu prilejul Zilei Profesionale.

Lucrătorii medicali, precum și șefii Instituțiilor Publice Medico-Sanitare au primit diplome și flori din partea conducerii raionului și municipiului Orhei.

Oficialii au mulțumit celor prezenți pentru profesionalismul și abnegația de care dau dovadă în realizarea misiunii nobile de salvare și vindecare a pacienților.

În semn de recunoștință și înaltă apreciere a muncii colosale depuse de către angajații celei mai mari instituții Medico-Sanitare din întreaga regiune, Andrei Vîrlan, Directorul Interimar al Spitalului Raional Orhei, a primit un CERTIFICAT prin care domnul Ilan Șor donează Spitalului Raional Orhei suma de UN MILION DE LEI pentru reabilitarea infrastructurii Spitalului Raional și procurarea utilajelor medicale.

Această donație generoasă va contribui în mod semnificativ la îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților din raionul Orhei, iar povara de pe umerii administrației Spitalului Raional Orhei care își propune să efectueze unele lucrări de reparație și să procurare un utilaj medical nou, vă fi ușurată cu suportul personal și al echipei lui Ilan Șor.

Evenimentul de omagiului adus medicilor și farmaciștilor cu prilejul Zilei Profesionale, organizat de Consiliul Raional Orhei în parteneriat cu Primăria Municipiului Orhei, s-a desfășurat ieri, 21 iunie 2023, în incinta Centrului Raional de Cultură "Andrei Suruceanu" și a culminat cu un concert al artiștilor autohtoni Corina Țepeș și Vlad Burlacu.

Imagini Foto
Distribuie