Un nou proiect realizat cu succes! Comuna Ghetlova din raionul Orhei are un parc modern, dotat cu un havuz și un teren de sport

Locuitorii comunei Ghetlova din raionul Orhei au posibilitatea să se plimbe pe alei noi și să petreacă timpul liber în parcul modernizat din localitate. În parc pot fi organizate mai multe evenimente, deoarece acesta a fost dotat cu un havuz și un teren de sport care include diferite aparate de fitness.

Localnicii sunt foarte mulțumiți că localitatea lor își schimbă aspectul și că se dezvoltă cu pași rapizi.
 
„Suntem în culmea fericirii! Niciun primar nu a făcut atâtea pentru localitatea noastră câte a făcut actualul. Le mulțumim tuturor pentru tot ce au făcut pentru noi, vârstnicii, dar și pentru nepoții noștri”, a spus o pensionară.
 
„Este foarte frumos la noi. Copiilor, în mod special, le-au făcut o mare bucurie. Ne mândrim cu localitatea noastră, care se modernizează de la un an la altul”, a menționat o femeie.
 
„Anterior, în localitatea noastră, era urât. De când comuna este administrată de Partidul „ȘOR”, comuna noastră se schimbă în bine. De asemenea, se desfășoară multe evenimente frumoase, care nu au mai avut loc vreodată. Anterior, nimic nu se făcea în sat”, a afirmat o altă localnică.
 
„Toate proiectele au fost posibile grație inițiativei și suportului președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, echipei locale, dar și Consiliului raional Orhei, care sunt mereu alături de noi, ne susțin de fiecare dată și cărora le mulțumesc din tot sufletul”, a accentuat primarul comunei Ghetlova, Anastasia Svetlicinîi.
 
La rândul său, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a menționat că toate eforturile depuse au scopul de a crea un viitor frumos localităților din Republica Moldova.
 
„Am reușit să aprindem luminițele în inima satului. Sper să fie lumină și în inimile și sufletele dumneavoastră și să reușim să facem multe lucruri frumoase împreună. Încet-încet, se îndeplinește cele pentru care ați luptat. Să fie într-un ceas bun! Lucrurile frumoase continuă. Proiectul nostru mare – „Raionul Orhei, raion de vis este în plină desfășurare”, a afirmat Dinu Țurcanu.
 
Liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a avut o intervenție live la evenimentul de inaugurare a parcului, i-a felicitat pe localnici și a promis că proiectele frumoase vor continua.
 
„Comuna Ghetlova este un exemplu care demonstrează că în Moldova se poate de trăit altfel. Mulți promit, însă doar noi realizăm. Și muncim zi de zi pentru a face viața oamenilor din Republica Moldova mai bună. Pentru că cetățenii noștri merită să trăiască mai bine, să aibă parcuri bine amenajate, drumuri reparate și străzi iluminate. Merită să primească salarii și pensii mai mari, decente, să aibă locuri de muncă acasă și să nu fie nevoiți să plece peste hotare. Vă promit că raionul meu natal - Orhei va deveni de vis, va fi cel mai frumos din toată țara”, a dat asigurări Ilan Șor.
 
Comuna Ghetlova din care face parte satul cu aceeași denumire, precum și Noroceni și Hulboaca, este inclusă în Strategia de dezvoltare a raionului Orhei, pentru anii 2022-2027, intitulată „Raionul Orhei, raion de vis”. Conform acestei Strategii, anul acesta, vor fi modernizate 30 de localități.
 
În comuna Ghetlova, la fel ca și în celelalte sate și comune din raionul Orhei, la inițiativa lui Ilan Șor, au fost implementate mai multe proiecte sociale mari, care le aduc oamenilor bunăstare, confort și siguranță. Pe lângă parc, estradă și teren de sport, echipa Partidului „ȘOR” a iluminat localitatea, a construit terenuri de joacă și a deschise magazine sociale.
Imagini Foto
Distribuie