Un nou sistem de iluminat public stradal în satul Neculăieuca

Conducerea raionului Orhei a decis ca până la finele anului 2020 să instaleze sisteme moderne de iluminat public stradal în toate localitățile raionului Orhei. În acest context, astăzi a fost dat start lucrărilor de instalare a sistemului de iluminat public stradal în satul Neculăieuca, raionul Orhei.
Astfel, conform proiectului, vor fi instalate circa 100 de becuri de tip LED, patru posturi de transformare a curentului, iar rețeaua electrică se va extinde aproximativ la 4,3 kilometri.
Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, în adresarea sa către locuitorii satului Neculăieuca, a menționat că această localitate, ca multe alte localități din raionul Orhei, nu a avut niciodată un sistem de iluminare stradală bine pus la punct, dar cu susținerea domnului Ilan Șor și a doamnei Marina Tauber, deputați aleși pe circumscripția nr. 18 și 19, raionul Orhei va cunoaște o nouă etapă în dezvoltarea sa economică și infrastructurală.
Cu urări de bine către locuitorii satului Neculaeuca, cu ocazia demarării proiectului de Iluminat public local, a fost prezentă și doamna Marina Tauber, deputat al actualului Legislativ din partea Partidului Politic ȘOR. Doamna Tauber a confirmat cele enumerate de către domnul Țurcanu, menționând că proiectele de dezvoltare locală din raionul Orhei vor fi susținute la maxim de președintele formațiunii politice din care face parte, dl Ilan ȘOR.
Pentru grija și susținerea resimțită sistematic în satul Neculaeuca, din numele locuitorilor localității sus menționate, conducerea raionului Orhei și reprezentantul Administrației Publice Centrale în persoana doamnei Marina Tauber, au fost mulțumiți de primarul localității, doamna Violeta Bîscal. Doamna Primar a menționat că este mândră de faptul că face parte dintr-o echipă care cu adevărat demonstrează prin fapte concrete intenția de a readuce în Republica Moldova dorința de a rămâne acasă pentru a construi o familie și un viitor prosper.

Imagini Foto
Distribuie