VĂ INVITĂM LA UN MEGA CONCERT ÎN AER LIBER ÎN SATUL TABĂRA

Orchestra de Muzică Populară "Folclor" condusă de prim-dirijorul Petre Neamțu, alături de emeritele artiste orheiene Silvia Goncear, Raisa Bîrnaz și Ana Cebotari, vă invită să luați parte la un eveniment cultural inedit care se va desfășura pe 11 iunie 2023, începând cu orele 16:00 în satul Tabăra, comuna Vatici din raionul Orhei.

Cei pasionați de muzică populară, dar și de romanțele interpretate cu drag de cele mai reputate interprete de operă din Republica Moldova și România, vestite pentru talentul său în întreaga lume, au ocazia să savureze absolut gratuit un concert excepțional în aer liber!
 
Evenimentul este organizat cu suportul Consiliului Raional Orhei și al Primăriei comunei Vatici, în parteneriat cu Filarmonica Națională "SERGHEI LUNCHEVICI".
 
Vă așteptăm cu drag să petreceți o seară de suflet împreună cu familia și persoanele dragi în compania Primelor de Operă, originare din satul Tabăra, care au copleșit spectatori din întreaga lume, iar Duminică, 11 iunie 2023, vor fi gata să încânte din nou publicul în satul de baștină: 
 
Locația: Satul Tabăra
Ora: 16:00
Data: 11 iunie 2023.
Distribuie