Zeci de mii de oameni au participat la redeschiderea celui mai mare parc de distracții - OrheiLand

Explozii de lumini multicolore, feerie de basm și multă veselie la Orhei, acolo unde astăzi și-a redeschis porțile cel mai mare parc de distracții și cel mai mare târg de Crăciun.

Zeci de mii de adulți și copii au avut parte de concursuri și multe daruri din partea lui Moș Crăciun. Pe scena impunătoare a avu loc un concert extraordinar, cu participarea artiștilor autohtoni îndrăgiți - Ionel Istrati, Diana Stoica, Doinița Gherman, Tatiana Heghea și formațiile „Brass Band” și „LUME”.

La patinoar, rollercoaster, tobogane, carusel și star tower-ul din OrheiLand s-au format cozi. Copiii au fost distrați de animatori și personaje de basm. În centrul parcului de distracții tronează somptuos Pomul de Crăciun, scăldat în lumini. Accesul în OrheiLand și la toate atracțiile este gratuit.

Vizitatorii OrheiLand au fost salutați de președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. „Mă bucur să vă văd, în această seară, bine dispuși. În pofida vremurilor grele prin care trecem, Orhei a fost și rămâne o oază a fericirii. Vă promit că, indiferent de greutățile prin care vom trece, alături de echipa mea, așa cum i-am bucurat pe oameni și îi bucurăm, așa le vom aduce bucurii și de acum încolo. Trăiască OrheiLand! Trăiască Orhei!”, a menționat Ilan Șor


Primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a declarat că autoritățile locale au făcut totul pentru ca Orhei să devină inima țării, iar OrheiLand – capitala fericirii. „Noi, împreună cu Ilan Șor, am realizat multe proiecte social- economice, pe lângă OrheiLand. Am promis că vom aduce bunăstare întregii țării. Astăzi, aici sunt zeci de mii de oameni, care sărbătoresc sărbătorile de iarnă. OrheiLand va activa pe parcursul întregii ierni. Am preconizat bani și pentru iluminat, pentru că fericirea nu are preț”, a subliniat Pavel Verejanu, care le-a urat tuturor bunăstare, pace, liniște și lumină.

Și președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, i-a salutat pe vizitatorii celui mai mare parc de distracții. „Fie ca țara noastră să arate așa cum arată în această seară OrheiLand”, a spus el.

La rândul său, deputatul Partidului „ȘOR”, Reghina Apostolova, a menționat că, în ultimii ani, Orhei a devenit centrul culturii Republicii Moldova. „Între timp, realizăm și alte proiecte. Recent, am modernizat parcul central de la Taraclia. Cel mai important rămâne însă Orhei. Toți se raportează la Orhei și noi vom păstra această tradiție. Vă urez vacanță plăcută pentru copii, sănătate, înțelegere, lumină și căldură”, a mai spus Reghina Apostolova.

În sezonul de iarnă, parcul de distracții OrheiLand va activa zilnic, între orele 10:00-20:00. Din 2018, el a fost vizitat de peste trei milioane de oameni, atât din țară, cât și din străinătate. 

Cel mai mare parc de distracții din Moldova, OrheiLand, a fost inaugurat în 1 iunie 2018. Imediat, a devenit unul dintre cele mai populare proiecte lansate la inițiativa primarului orașului Orhei de atunci, deputatul Ilan Șor. Vino la Orhei, capitala sărbătorilor de iarnă!

Imagini Foto
Distribuie