Ziua Dragostei sărbătorită la Orhei

Orheienii au avut parte de o seară excepțională, plină de iubire și bună dispoziție alături de echipa Partidului Politic „ȘOR” și a platformei parlamentare „Pentru Moldova” în persoana deputaților Marina Tauber, Igor Himici și Vladimir Vitiuc, precum și a conducerii raionului și municipiului Orhei în frunte cu primarul municipiului dl Pavel Verejanu.

Festivitatea desfășurată în parcul municipal „Ivanos” a întrunit sute de orheieni de diferite vârste care s-au distrat în compania artiștilor Natalia Gordienko, MC Mike și band-ului „PRIZA”. 
Cu un mesaj de felicitare către toți cei prezenți la evenimentul dedicat „Dragostei” și cu o surpriză deosebită pentru toți îndrăgostiții, prezent la eveniment a fost și liderul Partidului Politic „ȘOR”, Primarul de onoare al municipiului Orhei,  deputatul pe circumscripția nr. 18, dl Ilan Șor.  
Surpriza serii, venită din partea domnului deputat Ilan Șor, a fost inaugurarea unei inimi imense din metal care permite agățarea lacătelor în semn de jurământ a unei iubiri veșnice! Dreptul onorific de agățare a primului lacăt de acest gen a revenit primarului municipiului Orhei și soției acestuia, dlui Pavel și d-nei Svetlana Verejanu. 
Evenimentul a culminat cu desfășurarea mai multor concursuri interactive soldate cu premii și mențiuni oferite cu drag din partea echipei Partidului Politic „ȘOR”. 
Menționăm că, pentru buna respectare a regulilor de protecție împotriva COVID-19, deviza evenimentului din acest an a fost: „Păstrăm distanța, dar rămânem aproape în numele iubirii!”

Imagini Foto
Distribuie