Ziua Independenței la Orhei: Târg al meșterilor populari, sărbătoare pentru copii, concert cu vedete autohtone și interpreți de talie internațională, focuri de artificii

Autoritățile din Orhei au pregătit un amplu program cultural-distractiv de Ziua Independenței. În 27 august, de la ora 10:00, toți doritorii sunt invitați în scuarul central din orașului Orhei, unde va avea loc parada și ceremonia oficială de deschidere a grandiosului eveniment.

După finalizarea ceremoniei, programul va continua cu un marș al mulțimii încolonate spre cel mai mare centru de distracții din țară - OrheiLand, unde vor urma o mulțime de surprize. Printre acestea, sărbătoare dedicată copiilor, târg al meșterilor populari, evoluții ale ansamblurilor naționale și un concert cu participarea îndrăgiților artiști autohtoni Alexandru Lozanciuc, MOLDOVLASKA, Olga Ciolacu și alții.

De asemenea, organizatorii promit să aducă un faimos artist de peste hotare, iar la finalul zilei – un spectaculos show de focuri de artificii. „Împreună, sărbătorim cel mai important eveniment național al țării noastre dragi - demonstrăm forța solidarității poporului. Nu ratați evenimentul principal al anului! Sărbătoriți Ziua Independenței Republicii Moldova alături de OrheiLand!”, se mai menționează în anunțul administrației raionului Orhei.

Imagini Foto
Distribuie