Ziua internațională a Asistenților Medicali

De Ziua internațională a Asistenților Medicali, tuturor care au îmbrățișat această profesie le urez un mare la mulți ani!

Mulți Ani plini de viață, de realizări frumoase pe plan profesional, dar și în viața personală! Toate visele dumneavoastră să se încununeze cu succes, iar în familiile dumneavoastră să domine armonia și buna înțelegere!

În mod special doresc sa mă adresez asistenților medicali care activează în raionul Orhei și să le spun un Mare MULȚUMESC pentru munca depusă zi de zi și pentru dăruirea lor care a permis și permite în continuare sistemului medical să reziste în această perioadă de grea încercare pentru întreaga comunitate.

Asistentul medical rămâne un pilon de bază în sistemul sanitar și un partener al medicului în realizarea actului medical. Nu putem să ne imaginăm sistemul sanitar fără asistenți dedicați și profesioniști. În acest context, din numele echipei care o reprezint, a Consiliului Raional Orhei, dar și din numele meu personal — îmi exprim încă odată toată recunoștința!

La mulți și fericiți ani stimați Asistenți Medicali!

Cu deosebit respect,
Dinu ȚURCANU
Președintele Raionului Orhei

Distribuie