Ziua Lucrătorului Poștal din Republica Moldova omagiată la Orhei

Astăzi, 9 octombrie, întreaga comunitate poștală sărbătorește Ziua Mondială a Poștei. Tradițional, odată cu Ziua Mondială a Poștei, angajații Î.S.”Poșta Moldovei” sărbătoresc Ziua Lucrătorului Poștal din Republica Moldova.

Cu această ocazie, președintele raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, a felicitat colectivul sucursalei raionale a Î.S. ”Poșta Moldovei” și a înmânat Diplome pentru înaltul profesionalism de care au dat dovadă angajații nominalizați de către administrația filialei orheiene a Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”. 

Domnul Președinte a apreciat imparțialitatea și responsabilitate deținută de lucrătorii poștali, care este  unicală și verificată în timp!

Diploma subsemnată și de Primarul Municipiului Orhei, dl Pavel Verejanu, simbolizează în primul rând atitudinea conducerii raionului Orhei față de noblețea care o poartă în sine profesia de Poștaș și lucrător din acest domeniu strategic și important pentru întreaga comunitate. 

În acest context, conducerea raionului Orhei, din numele echipei de Primari și aleși locali, precum și al echipei parlamentare conduse de domnul deputat Ilan Șor, adresează cele mai sincere felicitări și urări de bine tuturor angajaților  Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”, dar și veteranilor din domeniu ale căror muncă rămâne a fi prețuită cu recunoștință de întreaga comunitate!

Domnul Serafim Rogati, Directorul sucursalei Centru de Poștă Orhei din cadrul Î.S. ”Poșta Moldovei”, a apreciat gestul oficialităților orheiene și din numele întregului colectiv a mulțumit conducerii raionului Orhei, în persoana domnului Președinte Dinu Țurcanu, pentru atenția acordată, buna colaborare interinstituțională și susținerea sistematică de care se bucură angajații Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei” care activează în raza raionului și municipiului Orhei!

Imagini Foto
Distribuie