„Dialoguri Chișinăuiene”.

Comentariile sunt închise pentru „Dialoguri Chișinăuiene”. 54

„Lider eficient–comunitate de succes” astfel sună tema proiectului „Dialoguri Chișinăuiene”, aflat la cea de-a VII-a ediție și realizat pentru conducătorii instituțiilor de învățămînt secundar în perioada octombrie 2015 – mai 2016.
Atelierul de lucru a fost realizat în ziua de 18 februarie 2016, în incinta LT„Ion Luca Caragiale”, la care au fost invitați președintele raionului Orhei, dl Tudor Golub, viceprimarul, dl Valerian Cristea, șefa Direcției Învățămînt, dna Silvia Mustovici și desigur profesori din diferite instituții de învățămînt.
Scopul acestui proiect este diseminarea experienței în aspect de colaborare între familie, școală, instituțiile statului și societatea civilă pentru a sprijini realizarea unei educații de calitate și a asigura oportunități pentru realizarea unui dialog constructiv, real întru soluționarea problemelor sistemului educațional.
În cuvîntul de salut dl Tudor Golub, a încurajat forumul de idei pedagogice propus, desfășurat cu atîta dăruire, oferind posibilități și oportunități de formare a managerilor în domeniul educativ.
Totodată pentru a crea o atmosferă plăcută, elevii LT „Ion Luca Caragiale” au interpretat cîntece patriotice despre tricolor, marii Poeți români, și au prezentat un fragment teatral din lucrarea lui Ion Luca Caragiale. Mai tîrziu urmînd atelierul de lucru cu dascălii prezenți la eveniment.