Activitatea Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei pen

Comentariile sunt închise pentru Activitatea Direcției Asistență Socială și Protecția Familiei pen 832

În ziua de 19 februarie curent, Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei a organizat ședința de totalizare a rezultatelor pentru un an de activitate. Astfel, au fost invitați: președintele raionului Orhei, dl Tudor Golub, șefa Direcției Finanțe, dna Galina Colun, șefa Direcției Învățămît, dna Silvia Mustovici, managerii de secții și servicii din cadrul DASPF Orhei.
Moderator de bază a fost dl Ion Racu, Șef DASPF care s-a axat pe realizările anului 2015, îndeplinirea obiectivelor și modul de distribuire a mijloacelor fondurilor de susținere social a populației în cadrul realizării programelor cu destinație specială. În perioada anului 2015 au beneficiat de ajutoare materiale peste 22 mii persoane din familii social vulnerabile, ceia ce ar însemna a treia parte din populația raionului Orhei. Totodată, a fost menționat faptul că pe parcursul anului personalul a beneficiat de instruiri în dezvoltarea unei activități mai eficiente.
Președintele Raionului a subliniat faptul că DASPF desfășoară o întreagă strategie în acest domeniu iar, rezultatul obținut este meritul întregii echipe.
La finele ședinței cei prezenți au avut posibilitatea de a adresa întrebări, răspunsurile fiind oferite de președintelui raionului, dl Tudor Golub în care sau regăsit soluții pe marginea subiectelor abordate.