Ședința Comitetului Director Local

Comentariile sunt închise pentru Ședința Comitetului Director Local 26

În ziua de 4 august curent, s-a desfășurat ședința Comitetului Director Local privind implementarea Proiectului Pilot „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Raional Orhei” realizat de ADR Centru din cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).
Comitetul Director Local a întrunit reprezentanți ai Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), MDRC, ADR Centru, CNAM, vicepreședintele raionului Orhei (Sergiu Miron), managerul de proiect local și IMSP Spitalul Raional Orhei.
Astfel, în cadrul ședinței s-a examinat Raportul cu privire la implementarea Proiectului pentru Tr I, II, Raportul echipei de management energetic referire la economiile obținute în IMSP Spitalul Raional Orhei ca rezultat al implementării măsurilor de eficiență energetică pentru perioada a 6 luni ale anului 2016 comparativ cu 2015, precum și prezentarea Planului de lucru pentru trimestrul III și IV, pronosticuri. Totodată, s-a pus accent pe implementarea sistemului de management energetic în IMSP Spitalul Raional Orhei, dar și dificultățile întâmpinate pe perioada de implementare.
Amintim, că în cadrul acestui Proiect de dezvoltare regională Raionul Orhei beneficiază de investiții majore din partea Guvernului German pentru sporirea calității serviciilor medicale și confort termic al pacienților prin implementarea măsurilor de Eficiență Energetică.