Schimb de expreiență în Educație

Comentariile sunt închise pentru Schimb de expreiență în Educație 304

Președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub, a avut în calitate de oaspeți o delegație din 9 profesori din Germania, veniți la invitația LT „Onisifor Ghibu”. Vizita este susținută în cadrul acordului de parteneriat dintre la LT „Onisifor Ghibu” și GHS Herderschule din orașul Bad Pyrmont din landul Saxonia Inferioară, Germania.

În cadrul întrunirii, președintele raionului Orhei a apreciat deschiderea landului Saxonia Inferioară, pentru conlucrare și promovarea inițiativelor frumoase în sistemul educațional. Domnul președinte, Tudor Golub, a vorbit despre conlucrarea administrației publice locale cu instituțiile de învățământ, despre fondurile de susținere pentru tinerii implicați în programe culturale, educaționale, sportive ș.a,

Pe parcursul a două zile, oaspeții s-au familiarizat cu practicile educaționale desfășurate în instituțiile de învățământ, participând la activităţile didactice demonstrative organizate de către instituţia gazdă, s-au cunoscut cu tradițiile și obiceiurile din Republica Moldova prezentate de elevii  Liceului Teoretic „Onisifor Ghibu” și au împărtășit succesele la nivel de instituții.

Pentru a oficializa relațiile de colabotare, reprezentanții instituțiilor au semnat acordul de parteneriat la Ambasada Germaniei.