În vizorul preşedintelui – comuna Trebujeni

Comentariile sunt închise pentru În vizorul preşedintelui – comuna Trebujeni 156

În după amiaza zilei de 17 iulie 2018, în vizorul președintelui raionului Orhei, au fost instituțiile publice din comuna Trebujeni. Însoțit de primarul comunei, domnul Tudor Moraru, au fost inspectate lucrările finanțate de Consiliul Raional Orhei.

Începând cu 2017 doar pentru lucrările de gazificare a comunelor Trebujeni şi Ivancea au fost investiţi 15 mln lei, iar în anul curent au fost alocaţi 100 mii lei pentru proiectarea și conectarea cantinei Gimnaziului Trebujeni la gaze naturale. Tot în 2018 cu suportul Consiliului Raional Orhei s-a renovat pardoseala în sala de sport a Gimnaziului.

Este de menţionat că, datorită Gazoductului Branşament, gospodăriile din localităţile Ivancea-Furceni-Brăneşti-Trebujeni se vor putea conecta la reţeaua de gaze naturale.

În cadrul vizitei în vizorul Președintelui au fost şi starea drumurilor locale, condițiile de întreținere a copiilor în instituțiile preșcolare, condițiile create pentru elevii gimnaziului din localitate şi deservirea pacienţilor la punctul medical.