Investim „Eficient”!

Comentariile sunt închise pentru Investim „Eficient”! 92

„Creșterea eficienței energetice a spitalului regional Orhei” este un Proiect implementat de către Agenția de Dezvoltare Regională Centru în colaborare cu mai mulți parteneri externi, dar și interni. Printre aceștia sunt: Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei, Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare, Guvernul României, Guvernul Suediei, dar și Consiliul Raional Orhei.

Despre etapele implementării acestui Proiect, dar și despre termenii de finalizare, au discutat astăzi vicepreședintele Consiliului Raional Orhei, dl Sergiu Pîslaru, managerul de Proiect local, dl Victor Buciușcanu, reprezentantul ADR-Centru, dl Oleg Secrieru, reprezentantul GIZ Moldova, dl Constantin Enciu și Șefa secției Economie și Atragerea Investițiilor, d-na Elena Boguș.

La ședință, de asemenea au fost și alți specialiști din domeniul construcțiilor, atragerii investițiilor și reprezentantul spitalului regional Orhei, d-na Larisa Guzo.
În cadrul proiectului au fost valorificate peste 8 milioane lei, dintre care contribuția Consiliului Raional Orhei a constituit 600 mii lei.