„Cupa Guvernului” – ediția 2018

Comentariile sunt închise pentru „Cupa Guvernului” – ediția 2018 186

Astăzi, 9 Septembrie 2018, în satul Pelivan, începînd cu orele 9:00, s-a desfășurat Turneul raional la Fotbal „Cupa Guvernului” – ediția 2018. Turneul a întrunit 9 echipe din 9 instituții de învățământ din raionul Orhei, iar conform regulamentului de participare, echipele au fost formate doar de sportivi cu anul nașterii 2004-2005.
În finală au ieșit echipele L.T Peresecina și L.T. I.L.Caragiale. Cei din urmă s-au clasat pe locul doi, după înfrîngerea cu scorul de 1-0 din partea echiei adverse. Astfel, echipa din satul Peresecina va reprezenta raionul Orhei în următoarea etapă, care deja este de talie Națională.
Pentru a felicita finaliștii și a le ura succese în următoarea etapă, la eveniment a fost prezent și Președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub. Dumnealui a înmânat Diplome, Medalii și Cupa campionilor orheeni, dar totodată a mulțumit organizatorilor pentru buna desfășurare a evenimentului.
Persoanele responsabile de organizare au fost Șeful Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei dl Victor Gherman și Specialistul Metodist în domeniul Culturii Fizice, dl Mihail Zara, din cadrul Direcției Generale Educație Orhei.
Un deosebit respect îl merită Primarul comunei Pelivan, dl Ion Gamarț, care, în calitate de „Gazdă” și-a asumat responsabilitatea de a asigura condițiile tehnice necesare pentru buna desfășurare a Turneului.