Ambasada României în Republica Moldova anunță!

Comentariile sunt închise pentru Ambasada României în Republica Moldova anunță! 48

Ambasada României în Republica Moldova anunță că, în zilele de 6 și 7 octombrie 2018, în intervalul orar 7.00 – 21.00, va avea loc Referendumul pentru revizuirea Constituției României.

Întrebarea adresată alegătorilor la referendum va fi “Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”, întrebare la care alegătorii trebuie să răspundă cu ”DA” sau ”NU”.

În raionul Orhei, cetățenii români pot vota în secția de votare amplasată în incinta Școlii de Muzică din mun.Orhei, strada Chișinăului nr.9.

Ambasada României la Chișinău recomandă cetăţenilor români care se vor afla pe teritoriul Republicii Moldova la datele la care se va desfășura Referendumul pentru revizuirea Constituției României să se asigure că deţin documente de identitate valabile, condiţie absolut necesară pentru exercitarea dreptului la vot.

Totodată, Ambasada României recomandă cetăţenilor români aflați pe teritoriul Republicii Moldova care şi-au pierdut documentele sau cărora le-au expirat documentele să solicite din timp preschimbarea acestora.