Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.

Comentariile sunt închise pentru Ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. 90

Astăzi, 02 noiembrie 2018, în sala de ședințe a Consiliului Raional Orhei, s-a desfășurat ședința Comisiei pentru Situații Excepționale. Tema discuției a fost una actuală care a vizat verificarea nivelului Serviciilor protecției civile din raionul Orhei pentru prevenirea și lichidarea unor posibile situații excepționale caracteristice condițiilor perioadei reci a anului.
De asemenea, s-a menționat despre importanța măsurilor de profilaxie antiincendiară în instituțiile cu menire socială, dar și în sectorul locativ. O atenție sporită s-a acordat instituțiilor publice predestinate copiilor, bătrânilor, persoanelor fără adăpost, dar și instituțiilor medicale.
Tudor Golub, președintele raionului Orhei și totodată președintele Comisiei pentru Situații Excepționale, în urma audierii rapoartelor din partea persoanelor responsabile de prevenire și implicare în situațile excepționale, a menționat că Consiliul Raional Orhei va crea condițiile necesare pentru ca orice situație să fie anihilată sau prevenită în timpul cel mai operativ.
În cadrul ședinței s-a examinat și Demersul DSE Orhei privind alocarea surselor financiare care ar asigura o rezervă de carburanți pentru sezonul rece al anului.

 

Hotărârea Comisiei pentru Situații Excepționale a raionului Orhei nr.4 din 2 noiembrie 2018