Vladimir Cociorvă – primarul inimilor noastre!

Comentariile sunt închise pentru Vladimir Cociorvă – primarul inimilor noastre! 359

Astăzi, la trei zile de la 13 decembrie, când primarul de Brăviceni, Vladimir Cociorvă trebuia să împlinească frumoasa vârstă de 60 de ani, s-a desfășurat Turneul la Lupte Libere în memoria sa.
Tinerii sportivi din Brăviceni, Furceni și Orhei, au luptat între ei pentru a comemora Primarul care a susținut mereu Sportul, tineretul și toți oamenii care apelau după un ajutor vreodată.
Vladimir Cociorvă a fost și a rămas stimat de foarte multă lume. Printre cei care au participat la ceremonia oficială de deschidere a Turneului, alături de soția domnului Vladimir, doamna Nina Cociorvă și alături de fiul Andrei, au fost prezenți Președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub, șeful Oficiului Cancelariei de Stat, dl Vasile Costin, antrenori și alți oficiali. Îmbucurător a fost să vedem prezenți în sală și oameni care nu erau niciodată amatorii acestui gen de sport, dar din stimă față de numele Vladimir Cociorvă – au venit să susțină tineretul. Antrenorul Iurie Coica, unul din organizatorii principali a evenimentului, și-a manifestat dorința de a transforma acest eveniment ca unul tradițional pe agenda activităților programate în Primăria Brăviceni și pe agenda Școlii Raionale Sportive