28 Ani 24/24 – Ziua Poliţiei Naţionale

Comentariile sunt închise pentru 28 Ani 24/24 – Ziua Poliţiei Naţionale 177

Astăzi, 18 decembrie 2018, la Orhei a avut loc festivitatea solemnă consacrată „Aniversării a 28 ani de la formarea Poliției Naționale a Republicii Moldova”.
În calitate de oaspeți de onoare, la eveniment au participat Șeful Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, dl Vasile Costin, vice-președintele Raionului Orhei, dl Iurie Siloci, procurorul Raionului Orhei, dl Sergiu Bodorin, primarii satelor/comunelor din raion, veterani din domeniu și alții.
Iurie Siloci, vicepreședintele raionului Orhei, a avut misiunea de a înmâna Diploma de Felicitare și Apreciere a Activității Inspectoratului de Poliție Orhei, dlui Vasile Adașan, șeful Inspectoratului de Poliție. De asemenea a adus un mesaj de felicitare cu aniversarea a celor 28 ani de la formarea Poliției Naționale, din partea domnului Tudor Golub, Președintele Raionului Orhei.
Cu un mesaj de felicitare și înmânări de Diplome din partea Ministerului Afacerilor Interne și IP Orhei, pentru colaboratorii poliției a venit și șeful Inspectoratului de Poliție, Vasile Adașan, dorindu-le frumoase realizări, succese şi pace în nobila activitate ce o desfăşoară întru binele poporului şi prosperarea ţării. De asemenea, polițiștii au primit Diplome și Mențiuni din partea Mitropoliei Moldovei și a unor Primării din raionul Orhei.
Festivitatea a culminat cu un moment artistic pregătit de Secția Cultură din cadrul Consiliului Raional Orhei, dar și evoluarea vestitului artist, orheianul Ion Rață (solistul formației Catharsis).