Raionul Orhei – atrăgător pentru investitor!

Comentariile sunt închise pentru Raionul Orhei – atrăgător pentru investitor! 59

Volumul comerțului bilateral dintre Republica Moldova și China este în continuă creștere. Președintele Camerei de Comerț Moldova–China, Boris Foca, este de părere că Acordul de Liber Schimb cu Republica Populară Chineză va avea un impact benefic asupra extinderii schimburilor comercial-economice, va contribui la fortificarea relațiilor comercial-economice dintre cele două state, va facilita accesul pe piața chineză a produselor moldovenești și va atrage investiții în principalele sectoare de activitate ale Republicii Moldova.
Astăzi, 24 decembrie 2018, dl. Boris Foca, Președintele Camerei de Comerț Moldova–China, a avut o întâlnire cu Președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub. Oficialii au discutat despre semnarea unui potențial acord de colaborare între Consiliul Raional Orhei și Camera de Comerț Moldova–China. Acordul ar simboliza seriozitatea intenției Administrației Publice de a crea noi oportunități pentru producătorii orheieni, dar și pentru dezvoltarea sectorului real din raion.
Tudor Golub, Președintele Raionului Orhei, a menționat că Consiliul Raional Orhei investește mult în dezvoltarea și reabilitarea infrastructurii drumurilor, dar și în dezvoltarea sectorului Cultural și Turistic – ceea ce ar prezenta de asemenea un interes pentru partenerii chinezi.