Un Stil de a fi Tânăr!

Comentariile sunt închise pentru Un Stil de a fi Tânăr! 37

Astăzi, 24 decembrie 2018, Fondul pentru Tineri Orhei, a desfășurat Gala Programului de Granturi Mici pentru Tineri 2018 „Young Bank Fest”. Tinerii au prezentat un Raport de Activitate a Fondului Pentru Tineri Orhei, au prezentat publicului Raportul Financiar iar beneficiarii proiectelor au avut ocazia de a se împărtăși cu experiența acumulată.
La eveniment, cu un cuvânt de salut, dar și în calitate de Partener, a fost prezent Președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub: „Mereu am susținut inițiativele frumoase ale tinerilor și este îmbucurător faptul că an de an ele devin tot mai originale și pornesc de la impact. Beneficiarii direcți ai Proiectelor sunt tinerii, dar de facto, în urma implementării acestor Proiecte are de câștigat întreaga societate! Cu această ocazie vă spun un mare Mulțumesc pentru ceea ce faceți și vă încurajez să o faceți și în continuare la fel de bine, iar Consiliul Raional Orhei și eu personal vă voi susține mereu!” a conchis oficialul.
Menționăm că organizarea evenimentulu a fost posibilă cu susținerea financiară a Serviciului Tineret și Sport din cadrul Consiliului Raional Orhei.