„Împreună Reducem Riscurile” – ediția 2019

Comentariile sunt închise pentru „Împreună Reducem Riscurile” – ediția 2019 232

Școala Securității pentru Copii „Împreună Reducem Riscurile”, ediția 2019 s-a desfășurat în perioada 8-9 mai 2019 în raionul Orhei.
Etapa regională Orhei, demarată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, a întrunit elevii liceelor L.T.„Onisifor Ghibu”, Orhei, L.T.„Alecu Russo”, Orhei, L.T.„Mihail Lomonosov”, Orhei, L.T.„Alexandru Donici”, Peresecina, L.T.„Lucian Blaga”, Telenești, L.T.„Adrian Păunescu”, Căzănești, L.T.„Alexei Mateevici”, Șoldănești, L.T.„Ștefan cel Mare”, Șoldănești, L.T.„Olimp”, Rezina, L.T.„Ion Creangă”, Cuizăuca, L.T.„Alexei Mateevici”, Șoldănești, L.T.„Boris Dînga”, Criuleni, L.T.„Nicolae Donici”, Dubăsarii Vechi.
În cadrul evenimentului, participanții sub egida Pompierilor și Salvatorilor Direcției Situații Excepționale Orhei, și-au creat deprinderi necesare pentru prevenirea și diminuarea riscurilor asociate vieții cotidiene și situațiilor excepționale. Totodată, au obținut cunoștințe și deprinderi practice pentru a fi mai pregătiți în situații imprevezibile – de risc.
Cu un cuvânt de salut și înaltă apreciere a exercițiului dat, la eveniment a fost prezent și Iurie Siloci, vicepreședintele raionului Orhei. Atât la ceremonia de deschidere căt și la totalizarea evenimentului, domnul vicepreședinte s-a arătat încrezut în potențialul tinerei generații și a îndrumat participanții la eveniment să transmită cunoștințele acumulate colegilor din instituțiile de învățământ care i-au delegat.
Participanții au primit diplome și cupe bine-meritate în urma concursurilor la care au participat, iar o diplomă deosebită a fost înmânată postului regional de televiziune „ImpulsTV”, în semn de mulțumire pentru mediatizarea și promovarea evenimentului.