Centura de Campion a rămas în Republica Moldova

Comentariile sunt închise pentru Centura de Campion a rămas în Republica Moldova 25

Lupte spectaculoase au fost încinse la cea de-a șaptea ediție a Campionatului Internațional la Lupte Marțiale „VOIEVOD”, care s-a desfășurat astăzi , 11 mai 2019, în incinta Complexului Sportiv VVS.
Șapte lupte de nivel Professional, 14 luptători și doar 3 centuri de cea mai înaltă apreciere a performanțelor sportive au ținut în suspans zeci de spectatori veniți să susțină sportivii și cluburile pe care aceștia le-au reprezentat cu demnitate.
La organizarea evenimentului s-a încercat de a atinge standardele internaționale și astfel Campionatul de astăzi a fost apreciat atât de participanți cât și de publicul care a venit să susțină sportivii din România, Azerbaijan, Ucraina, Republica Belarus și Republica Moldova. Însăși organizatorii au menționat că desfășurarea acestui eveniment se datorează mult implicării și susținerii din partea sponsorilor și a partenerilor , care au devenit pe parcursul anilor Prieteni fideli ai Federației de Luptă Națională „VOIEVOD”. Unul dintre acești prieteni este, pe drept, considerat dl Ion Frunze, Președintele Raionului Orhei. În semn de apreciere a susținerii Consiliului Raional Orhei, domnul președinte a avut onorabila misiune de a înmâna cea de-a treia Centură cu Titlul de Campion – luptătorului care a demonstrat pe ring că ani de antrenamente și respectarea regimului sportiv își aduc rezultatul mult așteptat.
Numele tuturor sportivilor care au ieșit învingători, va fi publicat și pe pagina Consiliului Raional Orhei, după procesarea proceselor verbale de către Colegiul de Arbitri.