Cunoscuți în toată Europa datorită lor!

Comentariile sunt închise pentru Cunoscuți în toată Europa datorită lor! 45

Președintele raionului Orhei, Ion Frunze, a avut o întrevede cu discipolii Școlii Raionale de Sport Orhei, medaliați la Campionatul European de Dragon Boat, desfășurat recent în Federația Rusă.

Tinerii sportivi, însoțiți de antrenorul Nicolae Gondiu și Șeful Serviciului de Tineret și Sport, Victor Gherman, au mulțumit domnului Președinte pentru susținerea financiară acordată de către Consiliul Raional Orhei, care are menirea de a acoperi unele cheltuieli de deplasare a sportivilor.

Campionatul s-a desfășurat în perioada 18 – 21 iulie 2019, la Moscova, capitala Federației Ruse. Acesta a întrunit participanți din Germania, Ungaria, România, Rusia, Armenia și Republica Moldova.

Lotul Național al Republicii Moldova, dintre care o treime sunt sportivi orheieni, s-a ales cu mai multe medalii în diverse categorii.
Tinerii și-au manifestat intenția de a participa și la Campionatul Mondial care se va desfășura la Kiev, Ucraina, și de unde speră să se întoarcă campioni sau vice-campioni Mondiali.

La rândul său, Președintele raionului Orhei, Ion Frunze,  le-a urat succese și i-a asigurat pe sportivii orheieni că susținerea Consiliului Raional o vor avea și în continuare!