Sărbători fericite – asta vă dorim!

Comentariile sunt închise pentru Sărbători fericite – asta vă dorim! 69

Cu urări de sănătate și un an nou îmbelșugat, Consiliul Raional Orhei a fost vizitat de un grup minunat de copii de la Grădinița Nr.1 „Teremoc”. Pe lângă recitalul de poezii, urături și colinzi, copii au adus în dar reprezentanților Administrației Publice câte o prăjitură dulce, la prepararea căreia au participat direct. Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, a mulțumit cetei de urători pentru vizită și daruri. Din numele întregului colectiv al Consiliului Raional Orhei, domnul Președinte a venit și cu un mesaj de înaltă apreciere atât copiilor, cât și educătorilor prezenți!
Un alt colectiv la fel de drăguț, reprezentanții Colegiului de Medicină Orhei, în ajunul sărbătorilor de iarnă au decis să colinde și să aducă un mesaj de un an nou fericit conducerii raionului. Studenții, sau mai bine zis studentele de la Colegiul de Medicină au încântat toți angajații Consiliului Raional Orhei cu un recital excepțional de colinde.
Conducerea Raionului Orhei, în persoana domnului Președinte, Dinu Țurcanu, a vicepreședinților Tatiana Platon, Irina Bogaciuc, Victor Perțu și Marina Cravcenco, în numele tuturor angajaților Consiliului Raional Orhei și a Consilierilor Raionului Orhei – aduce cele mai sincere urări de bine cu ocazia sărbătorilor de iarnă care, deja, se apăropie și vă mulțumește tuturor pentru susținere, pentru critică constructivă, pentru implicare și pentru că suntem o familie mare a cărei nume este Raionul Orei! La mulți ani, dragi orheieni!