Ședință de totalizare – Diorecția Educație Orhei

Comentariile sunt închise pentru Ședință de totalizare – Diorecția Educație Orhei 53

Pentru toți noi, angajații diferitor domenii de activitate, anul nou începe la unu ianuarie și se sfârșește în noaptea ultimei zile de decembrie. Pentru toți, dar nu și pentru angajații din domeniul educațional. Pentru profesori, educători și pentru specialiștii instituțiilor de învățământ extracurricular, numărătoarea anului începe de la unu septembrie și se sfârșește odată cu susținerea examenelor de promovare. Ceea ce pentru fiecare dintre noi este bilanțul anului, pentru angajații din domeniul educațional este totalizarea primului semestru al anului de învățământ 2019-2020.
Recent, această totalizare s-a desfășurat în incinta Liceului Teoretic „Ion Luca Caragiale“. Evenimentul a fost organizat de către Direcția Generală Educație din cadrul Consiliului Raional Orhei și a întrunit managerii instituțiilor de învățământ din municipiul și raionul Orhei.
Cu un cuvânt de salut și apreciere pentru activitatea prodigioasă și efortul depus, dar și cu un mesaj de felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, au fost prezenți și Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu, însoțit de vicepreședinte raionului, doamna Irina Bogaciuc. Oficialii au dat asigurări tuturor celor prezenți de toată deschiderea și susținere Consiliul Raional Orhei în implimentarea proiectelor noi, dar și în soluționarea problemelor care ar putea să apară odată cu primii nămeți.
Oaspeții evenimentului, managerii instituțiilor și profesorii prezenți au avut parte de un program festiv care a inclus înmânarea Diplomelor de Excelență pentru abnegația și profesionalismul managerial al conducătorilor instituțiilor de învățământ, dar și de un program festiv care a inclus cântece și colinde tradiționale perioadei sărbătorilor de iarnă!