Lupta cu Virusul continuă!..

Comentariile sunt închise pentru Lupta cu Virusul continuă!.. 17

Odată cu intensificarea procesului epidemic a infecţiei de Coronavirus de tip nou (2019-nCoV), la data de 13 martie curent, Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a raionului Orhei a convocat în ședință primarii satelor și comunelor din raion pentru a le transmite materialele informative a căror menire este diminuarea riscului de răspândire a infecției și deciziile Hotărârilor Comisiei cu privire la situația epidemiologică nefavorabilă din regiune.
După prezentarea informației generale au fost vociferate principalele acțiuni cu titlu obligatoriu care rămân a fi înterprinse de reprezentanții APL și conducătorii subdiviziunilor publice.
Ședința a culminat cu deplasarea tuturor participanților la locurile de serviciu sau în jurisdicțiile de care sunt responsabili pentru a implimenta recomandările parvenite din partea Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a raionului Orhei.
Spre exemplu, dna Irina Bogaciuc, vicepreședintele raionului Orhei, Președintele Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a raionului Orhei, s-a deplasat la Filiala Școlii Raionale de Sport, secția Box a cărei conducător este antrenorul emerit Mihail Buhaniuc. Doamna Bogaciuc a transmis filialei un set de materiale informaționale și copiile Hotărârilor Comisiei cu scopul de a se asigura despre accesul la informație și implimentarea prevederilor/recomandațiilor Comisiei Extraordinare.