Evităm orice riscuri în numele SĂNĂTĂȚII!

Comentariile sunt închise pentru Evităm orice riscuri în numele SĂNĂTĂȚII! 50

Pentru evitarea unui risc în plus de răspândire a virusului COVID-19 printre beneficiarii filialelor bancare, managerii acestor instituții au fost invitați la o discuție cu caracter de recomandare de către Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu.

Domnul Președinte a îndemânat toți managerii să conștientizeze situația care se creează în jurul filialelor bancare și să întreprindă un șir de măsuri care ar detona puțin îmbulzeala și ar reduce riscul de transmitere a potențialului virus răufăcător. Mult mai mult, managerii chiar sunt obligați să organizeze și să controleze procesul dat.

Una din măsurile propuse de domnul președinte a fost utilizarea scanerelor menite să măsoare temperatura corpului fără atingere. Pentru că instituțiile sus menționate, deocamdată, nu dispun de asemenea utilaje, Președintele Raionului Orhei, dl Dinu Țurcanu a dispus ca acestea să fie oferite din partea Consiliului Raional Orhei.

Totodată, menționăm că prin decizia Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a raionului Orhei, până la data de 01 aprilie 2020, a fost sistată activitatea Centrului Multifuncțional Orhei din cadrul Agenției Servicii Publice.