Dumnezeu să te ierte, draga noastră Mariana Țugui!

Comentariile sunt închise pentru Dumnezeu să te ierte, draga noastră Mariana Țugui! 59

Întreaga echipă a Consiliului Raional Orhei își exprimă regretul și profunda tristețe în legătură cu decesul subit al Marianei Țugui, primarul comunei Piatra.

Nu există cuvinte care să redea șocul pe care l-a provocat vestea și circumstanțele în care a decedat Mariana Țugui. Un șofer în stare de ebrietate a curmat, aseară, la Piatra trei vieți, printre care a primarului. Fiul Marianei Țugui se află în stare gravă internat la spital.

Mariana Țugui a fost o persoană deosebită și un om dedicat activității sale. În calitate de primar al comunei, Mariana Țugui a realizat multe lucruri frumoase, multe și multe altele urma să le realizeze. Cel mai recent succes, dar și bucurie personală a ei a fost finalizarea sistemului de iluminat stradal. Mariana Țugui a fost primarul care a sfințit locul. A fost un primar dedicat, care și-a iubit localitatea și a fost mereu conectată la grijile cetățenilor.

Plecarea Marianei Țugui a lăsat un gol imens în sufletele noastre. Raionul Orhei a pierdut un bun primar, o bună gospodină și o mamă extraordinară.

Dumnezeu să te ierte, draga noastră Mariana Țugui!