Echipa lui Ilan Șor a aprins lumina pe străzile satului Dîșcova, Orhei

Comentariile sunt închise pentru Echipa lui Ilan Șor a aprins lumina pe străzile satului Dîșcova, Orhei 847

Satul Dîșcova este ultima localitate din componența comunei Puțintei, raionul Orhei, unde a fost finalizat proiectul iluminatului public stradal. Astfel, datorită eforturilor echipei lui Ilan Șor din raion, întreaga comună Puțintei beneficiază de iluminat stradal.

În satul Dîşcova a fost montată o rețea electrică cu lungimea de circa 6,5 kilometri și 90 de corpuri de iluminat LED. Toate punctele de transformare a curentului au fost modernizate, iar un sistem inteligent asigură aprinderea și stingerea luminilor la anumite ore.

Anterior, în satul Puțintei au fost montate circa 8 km de rețea electrică și 130 de LED-uri, iar la Vîprova – peste 5.3 km de rețea și 84 de LED-uri.

Primarul comunei din partea echipei lui Ilan Șor, Elena Iațco, și-a exprimat satisfacția în legătură cu finalizarea proiectului.

„A fost unul dintre cele mai așteptate proiecte. Oamenii și-au dorit mult ca străzile din localitățile comunei Puțintei să fie iluminate. Acest lucru a devenit posibil cu ajutorul personal al lui Ilan Șor și echipei sale. A finalizat un proiect important, vom continua cu altele”, a menționat Elena Iațco.

În cadrul ceremoniei de aprindere a iluminatului stradal de la Dîşcova, președintele raionului, Dinu Țurcanu, a menționat că Orheiul a mai făcut un pas spre titulatura de cel mai iluminat raion din țară.

„Știți cu toții că echipa lui Ilan Șor și-a propus ca în acest an să asigure cu iluminat public toate localitățile din raionul nostru. Vreau să remarc cu satisfacție că acest obiectiv este realizat pas cu pas, iar ceremonia de azi este o dovadă în acest sens”, a spus Dinu Țurcanu.

Amintim că echipa lui Ilan Șor a anunțat că în acest an va implementa proiecte de iluminat stradal în peste o sută de localități ale țării, inclusiv în toate satele din raionul Orhei, indiferent de apartenența politică a primarilor de acolo.