Echipa lui Ilan Șor a aprins lumina pe străzile satului Andreevca, Orhei

Comentariile sunt închise pentru Echipa lui Ilan Șor a aprins lumina pe străzile satului Andreevca, Orhei 63

Un nou sistem public de iluminat stradal a fost dat în folosință de echipa lui Ilan Șor, aseară, în satul Andreevca, raionul Orhei. În localitate a fost instalată o rețea electrică de peste cinci kilometri și montate peste o sută de corpuri de iluminat de tip LED.

Toate punctele de transformare a curentului au fost modernizate. La festivitatea de inaugurare au participat locuitori ai satului și autoritățile locale. Primarul comunei Chiperceni din care face parte satul Andreevca, Vasile Stelea a spus că proiectul va spori siguranța locuitorilor. „Oamenii vor fi mai siguri atunci când vor merge pe străzi pe timp de noapte, iar părinții nu își vor mai face atât de multe griji când copii se vor întoarce seara acasă de la prieteni sau de la alte activități.

Este un proiect care sporește confortul în satul nostru”, a spus primarul.Iar președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu a menționat că echipa Partidului „ȘOR” și-a propus să modernizeze localitățile din țară și că vor fi implementate și alte proiecte frumoase.

„Echipa lui Ilan Șor renaște Moldova, noi vrem să aducem nu doar lumini pe străzi, dar și să facem drumurile mai bune, să renovăm instituțiile preșcolare. Ne propunem ca cei din Diaspora să revină acasă, creăm condiții ca cetățenii noștri să revină în patrie. Muncim cu spor în localități pentru un viitor mai bun”, a spus Dinu Țurcanu.

Pentru 2020, echipa lui Ilan Șor își propune să implementeze proiecte de iluminat public în circa o sută de localități din țară, inclusiv în toate localitățile din raionul Orhei. Formațiunea politică și-a asumat angajamentul în fața cetățenilor că va implementa proiecte de iluminat stradal în toate localitățile cu primari din partea Partidului „ȘOR”.