Provocări și Performanțe

Comentariile sunt închise pentru Provocări și Performanțe 322

Centrul de Sănătate Publică din Orhei, a prezentat astăzi, 15 februarie 2017, raportul de activitate pentru anul 2016. La prezentarea Raportului au fost invitați reprezentanți ai autorităților publice centrale cât și locale în persoana: dnei Aliona Serbulenco, viceministru al Ministerului Sănătății, dl Victor Verega, șeful Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat și dl Ilie Rabii, vicepreședintele Raionului Orhei.

Moderatorul de bază, dl Vasile Guștiuc, șeful Centrului de Sănătate Publică Orhei, a trecut în revistă subiectele cu referire la activitățile desfășurate pe parcursul anului 2016. Dumnealui a vociferat atât problemele, provocările, cât și indicatorii de performanță a colectivului din subordinea sa. În aceeași ordine de idei, au fost enunțate și obiectivele propuse pentru anul 2017 ce se impun a fi realizate. Totodată, dl V.Guștiuc, a ținut să mulțumească autorităților publice pentru implicare și susținere întru realizarea activităților.

Prezența dnei viceministru a făcut ca să dispară unele întrebări cu referire la asigurarea cu unități de transport a instituției, salarizarea lucrătorului din medicină și reformele ce urmează să fie implementate la nivel.

Oaspeții prezenți au remarcat faptul că Centrul de Sănătate Publică Orhei a arătat succese eficiente în domeniu și nu au ezitat să felicite colectivul CSP pentru rezultatele atestate în anul 2016.