Recepție de Mulțumire

Comentariile sunt închise pentru Recepție de Mulțumire 116

„Recepția de mulțumire HOSPICE Angelus”, organizată în ziua de 17 februarie curent, a marcat rezultatele fructuoase alături de parteneri, printre care se enumeră și Consiliul Raional Orhei.

Președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub, dar și Consiliul Raional Orhei ca instituție administrativă, au primit câte o Distincție pentru aportul și contribuția adusă la acordarea serviciilor de îngrijire paliativă.

Vă amintim că Consiliul Raional Orhei are semnat un Acorde de Colaborare cu Fundația Filantropică, Medico – Socială, Angelus Moldova, cu Componente de Reabilitare şi Respete „Hospice Angelus”. Centrul își desfășoară activitatea în satul Isacova din raionul Orhei, în colaborare cu DGASPF din cadrul Consiliului Raional Orhei.

Instituţia medico – socială prestează servicii de IPP copiilor și tinerilor de până la 18 ani, oferind cazare temporară cu componente de reabilitare medicală, psiho-socială și “respete” pentru părinţi și aparţinători. Pentru beneficiarii Centrului sunt prestate servicii de: plasament, alimentaţie, asistenţă medicală şi asistenţă igienico-sanitară, consiliere psihologică, reabilitare, îngrijiri personalizate şi îngrijiri paliative.