Comemorați prin Sport

Comentariile sunt închise pentru Comemorați prin Sport 180

În ziua de sâmbătă, 18 martie 2017, locuitorii comunei Ciocîlteni și-au comemorat Eroii căzuți la datorie, pentru apărarea Integrității și Independenței Republicii Moldova în conflictul de pe Nistru din 1991 – 1992. Alături de primarul satului Ciocîlteni, Ion Ionașcu și numeroși localnici, la mitingul de comemorare, au fost prezenți președintele Raionului Orhei, dl Tudor Golub, șeful Inspectoratului de Poliției Orhei, dl Vasile Adașan, președintele Asociației veteranilor de război „Fulger”, dl Sergiu Puiu, președintele Asociației veteranilor din Orhei, dl Andrei Calcea și desigur familiile celor trecuți în neființă.

În discursul său, Președintele Raionului Orhei a adus recunoștința față de familiile Eroilor care au luptat pentru Neam și Țară și a exprimat speranța că: tânăra generație nu va da uitării eroismul de care a dat dovadă acești doi bravi sergenți.

După depunerea de flori la mormintele Eroilor Ion Panța și Cezar Roman s-a desfășurat Turneu la Volei cu participarea Echipelor din satul Ciocîlteni, rl Orhei, Coșcodeni, rl Sîngerei, or. Sîngerei, echipa „Fulger„ din cadrul MAI și echipa Inspectoratului de Poliție Orhei.