Ora Guvernului la Orhei

Comentariile sunt închise pentru Ora Guvernului la Orhei 93

Astăzi, 18 aprilie 2017, la Orhei, în vizită de lucru, s-a aflat viceministrul Tineretului și Sportului, dl Ivan Florean, însoțit de șeful – adjunct al Direcției analiză monitorizare și evaluare a politicilor, dl Teodor Dănilă.

Inițial, dl viceministru, a avut un dialog cu președintele raionului Orhei, dl Tudor Golub, șeful Oficiului teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, dl Victor Verega și șeful Serviciului Tineret și Sport, dl Victor Gherman. Dialogul s-a centrat pe realizările la nivel de raion în domeniul sportului și culturii fizice, obiectivele propuse pentru anul 2017, dar și proiectul de PPP în cadrul căruia se construiește o sală de sport polivalentă.

De asemenea, a urmat și un schimb de opinii cu antrenorii Școlii Raionale de Sport și profesori din domeniu. Au fost puse în discuție Proiectele/Programele din domeniul Sportului, rezultatele anului 2016 în cadrul competițiilor și turneelor de talie națională și internațională, precum și dezvoltarea profesională a resurselor umane din sistemul Tineretului și Sportului.

În urma dialogului cu reprezentanții din domeniul sportului, dl viceministru a remarcat succesele raionului Orhei la acest compartiment și a apreciat importanța implicării partenerilor externi prin PPP-uri, menționând: „Valoarea Republicii Moldova o constituie resursele umane, conștientizând aceasta, mai devreme sau mai târziu, Statul era să investească în tineret. Astăzi sunt mândru – alături de Consiliul Raional Orhei, alături de Guvernul Republicii Moldova – să investim în sport, în tineret, în viitorul țării !”