BOX – mai mult de cît un SPORT !

Comentariile sunt închise pentru BOX – mai mult de cît un SPORT ! 186

În perioada 9-12 august 2017, boxerii înscriși în Campionatul Raionului și Municipiului Orhei la Box și-au demonstrat măiestria în ringul de lupte. În cadrul Campionatului, găzduit de Școala Raională de Box, Orhei, au fost înscriși echipe din raioanele/municipiile Orhei, Bălți, Briceni, Râbnița, Edineț, Fălești, Cahul, Dubăsari, Comrat, Bender, Tiraspol, dar și din țările vecine România și Ucraina.

Circa 100 de luptători și-au împărțit pumnii la 22 de categorii de greutate fiind premiați cu diplome și medalii de grad. Astfel, conform rezultatelor orheienii au devenit învingători la 6 categorii de greutate, avându-l învingător pe Daniel Botnaru la cea mai grea categorie de 64 kg.

Ceremonia de înmânare a cupelor și medaliilor a fost susținută de principalii organizatori în persoana dlui Tudor Golub, președintele raionului Orhei, dl Mihail Buhaniuc, arbitru principal al Campionatului, dl Victor Gherman, șef Serviciul Tineret și Sport și dl Vitalie Patraș, directorul Școlii Raional Sportive, Orhei.

Menționăm că în acest an au fost premiați și cei mai buni antrenori pe categorii.