Participă la Expoziția Fabriact în Moldova

Comentariile sunt închise pentru Participă la Expoziția Fabriact în Moldova 44

Camera de Comerț și industrie a Republicii Moldova informează despre cea de-a a VII-a ediție a expoziției naționale „Fabricat în Moldova” care se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 04 februarie 2018, la centrul expozițional „Moldexpo”, Chișinău.

„Fabricat în Moldova” reprezintă principalul eveniment expozițional al anului și se desfășoară sub înaltul patronat al Guvernului Republicii Moldova în colaborare cu agenți economici, asociațiile de business locale și internaționale.

Expoziția are drept scop susținerea producătorilor autohtoni, întreprinderilor mici și mijlocii, crearea oportunităților de lansare pe piață autohtonă, sporirea investițiilor interne și externe, crearea unui climat economic favorabil și totodată, identificarea strategiilor de sporire a activității investiționale în domeniul științific și de producere.

Menționăm că, Consiliul Raional Orhei vine în susținerea participaților cu mijloace financiare. Pentru detalii suplimentare apelați specialistul în domeniul IMM 0235 20389

Pentru informații suplimentare și expedierea cererilor de participare, contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI RM: tel/fax: 022 21-07-25, 022 21-14-42.

E-mail: carolina.chiper@chamber.md, cristina.adam@chamber.md.