MOTIVAT.OR

Comentariile sunt închise pentru MOTIVAT.OR 60

Tinerii Raionului Orhei sunt din ce în ce mai activi și aceasta o demonstrează conferințele, întrunirile și proiectele în care sunt încadrați EI.

O Conferință cu participarea Tinerilor și despre Tineri s-a desfășurat în ziua de 29 noiembrie 2017, organizată de Consiliul Raional al Tinerilor Orhei în parteneriat cu Serviciul Tineret și Sport. 11 speakeri ce au reușit să se afirme în activitatea ce o desfășoară la nivel național și nu doar, au avut importanta misiune de a motiva și inspira cei peste 100 de tinerii prezenți.

În premieră Conferința MOTIVAT.OR a întrunit la același eveniment orheieni de succes  care au relatat despre Cel Mai Bun Rol al lor de până acum, cum ar fi bloggerita Svetlana Matvievici, designer – ul Diana Voievuțki, autorul enciclopediei „Cartea de aur a Basarabiei și a Republicii Moldova”, Denis Roșca, viceministrul Educației Culturii și Cercetării, Pavel Ianeț, actorul Eugen Cozma ș.a.

Pentru a felicita promotorii acestei idei și pe toți cei implicați în desfășurarea acestei Conferințe, președintele Raionului Orhei, Tudor Golub a ținut să menționeze „Cea mai mare bogăției a Republicii Moldova sunt OAMENII, sunt mândru că sunt orheian și am posibilitatea de a susține cetățenii acestui raion”