Ziua Națională a Poliției sărbătorită la Orhei

Comentariile sunt închise pentru Ziua Națională a Poliției sărbătorită la Orhei 72

Astăzi, 18 decembrie 2017, la Orhei a avut loc festivitatea solemnă consacrată „Aniversării a 27 ani de la formarea Poliției Naționale a Republicii Moldova”.

În calitate de oaspeți de onoare, la eveniment au participat președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, procurorul Raionului Orhei, Sergiu Bodorin, șeful Centrului Militar Orhei, Octavian Druță, primarii satelor/comunelor din raion, veterani din domeniu și un sobor de preoți. În mesajul său de felicitare, președintele raionului a ținut să mulțumească întregului efectiv de poliție pentru munca depusă în asigurarea ordinei publice, iar colaboratorilor ce au înregistrat rezultate înalte pe parcursul anului 2017, a înmânat Diplome de Onoare.

Cu mesaj de felicitare și înmânări de Diplome din partea Ministerului Afacerilor Interne și IP Orhei, pentru colaboratorii poliției a venit și șeful Inspectoratului de Poliție, Vasile Adașan, dorindu-le frumoase realizări, succese şi pace în nobila activitate ce o desfăşoară întru binele poporului şi prosperarea ţării. De asemenea, polițiștii au primit Diplome și Mențiuni din partea Mitropoliei Moldovei, Centrului Militar Orhei și a unor Primării din raionul Orhei.

Festivitatea a culminat cu un moment artistic pregătit de ansamblul folcloric „Comorile Plaiului” și formația „Grai”.