Gala Performanțelor pe sectorul de Tineret și Sport

Comentariile sunt închise pentru Gala Performanțelor pe sectorul de Tineret și Sport 123

Astăzi, 21 decembrie 2017, Consiliul Raional Orhei a premiat cei mai activi formatori din sectorul tineretului și sportului la Gala Performanțelor pe sectorul de Tineret și Sport. De aprecierea raională s-au bucurat 7 specialiști de tineret, 15 antrenori de sport și desigur campionii în cadrul concursurilor de talie națională și internațională.

Evenimentul a demarat cu raportul Serviciului Tineret și Sport pe parcursul anului 2017 susținut de șeful Serviciului, dl Victor Gherman și trasarea de noi obiective pentru perioada următoare al anului 2018. Este de menționat că pe parcursul anului 2017 orheienii s-au bucurat de 4 medalii de aur la luptele VOIEVOD în cadrul Campionatul Internațional, premii naţionale pentru dezvoltarea sectorului de tineret, categoria „Lucrătorul de tineret al anului 2017” obținut de dna Corina Erhan, director Centrul de Tineret Orhei și locuri de frunte în alte competiții sportive.

În cadrul galei de decernare a Diplomelor și premiilor, președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, le-a mulțumit campionilor, dar și formatorilor acestora pentru performanțele obținute, dar și pentru promovarea imaginii Raionului Orhei pe plan național și internațional. iar pentru a atinge rezultate notabile, domnul președinte a asigurat contribuția raionului în crearea și îmbunătățirea condițiilor de pregătire a tinerilor la aceste compartimente.

Cu mesaje de felicitare și apreciere au fost prezenți și viceministrul Educației Culturii și Cercetării, Pavel Ianeț, vicepreședinții de raion Dorin Zghibarța și Ilie Rabii, șefii serviciilor descentralizate și lucrători din domeniu.