Conducerea Raionului – Reactualizată!

Comentariile sunt închise pentru Conducerea Raionului – Reactualizată! 594

Consiliul Raional Orhei și-a reales vicepreședinții raionului responsabili pentru sectorul social și economic, nu înainte ca Tudor Golub,  președintele Raionului Orhei, să felicite în ajun de Ziua Internațională a Femeii toate doamnele prezente în sală.

Astăzi, 6 martie 2018, Consilierii Raionali s-au întrunit în ședință extraordinară. Ordinea de zi a cuprins 5 proiecte de decizii, majoritatea fiind cu privire la numirea în funcție. Dat fiind faptul că Sergiu Miron, și-a încetat activitatea de vicepreședinte al raionului – responsabil de domeniul economic și atragerea investițiilor, în cadrul ședinței a fost ales în această funcție – Sergiu Pîslaru cu 22 voturi „Pentru”.

În urma demersului parvenit pe numele președintelui Raionului Orhei a fost cerută demisia vicepreședintelui raionului responsabil pentru problemele sociale, proiectul de decizie fiind susținut cu 18 voturi. Conform procedurii, președintele raionului, Tudor Golub a înaintat noua candidatură la funcția de vicepreședinte al raionului responsabil pentru problemele sociale Iurie Siloci. Prin urmare, cu 21 de voturi „Pentru”, dumnealui a fost ales în funcție.

Menționăm că în cadrul ședinței de astăzi, consilierii raionali au luat act de demisia șefului Secției Cultură, Gheorghe Guriuc și au confirmat prin vot unanim  noul șef interimar, specialistul principal din cadrul Secției Cultură – Elena Guler.