Târg de oportunități de studii

Comentariile sunt închise pentru Târg de oportunități de studii 73

La data de 17 martie 2018 în incinta Centrului Raional de Cultură “Andrei Suruceanu” din orașul Orhei, va fi organizat Târgul de oportunități de studii pentru absolvenții gimnaziilor din raionul Orhei.

Evenimentul va începe la ora 10 și va dura 4 ore. Evenimentul este organizat de Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei, Centrul de Tineret Orhei , Serviciul Tineret și Sport, Direcția Generală Educație în parteneriat cu Consiliul Raional Orhei, Centrul Raional de Cultură „Andrei Suruceanu” Orhei, Colegii și Școli Profesionale, licee din RM.

Activitatea are drept scop promovarea lumii profesiilor pentru tinerii din raionul Orhei cu vârsta cuprinsă între 14-16 ani cu scopul facilitării alegerii vocaționale. La târg vor fi prezenți reprezentanți din 7 Școli Profesionale, 14 Colegii și 4 Licee din Republica Moldova.

În cadrul evenimentului tinerii vor avea posibilitatea să obțină informații despre ofertele educaționale ale Instituțiilor de Învățământ Secundar, licee dar și să comunice direct cu reprezentanții acestor instituții. În cadrul evenimentului Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei va asigura o echipă de voluntari pentru o mai bună desfășurare a evenimentului.

De asemenea, tinerii vor primi suport informațional sub formă de pliante, broșuri, reviste etc. Pentru mai multe detalii legate de acest eveniment puteți lua legătura cu:

– 068569511 – Felicia Mișin, șefa Departamentului Proiecte, CRTO;

– 069301319 – Silvia Mudrea, coordonator Consiliul Raional al Tinerilor din Orhei;

– 079031378 – Corina Erhan, director Centrul de Tineret Orhei.