Deschiderea sezonului sportiv – Brăviceni

Comentariile sunt închise pentru Deschiderea sezonului sportiv – Brăviceni 245

Zi importantă în satul Brăviceni, raionul Orhei. Astăzi, 3 iunie 2018, a avut loc deschiderea sezonului sportiv, eveniment ce se desfășoară deja de câțiva ani la rând.

La Brăviceni, sportul e mai mult decât o activitate distractivă. Anual sportivii din cadrul Școlii Sportiv Raionale, Filiala Brăviceni înregistrează rezultate foarte bune la probele sportive, în special la Luptele Libere. Printre cei care ne duc faima raionului Orhei se enumeră: Campioanele Republicii Moldova: Căpățînă Nina la atletica ușoară și Deleu Andreea – la lupte libere și premiată cu bronz la Campionatul European (cadeți).

Deschiderea sezonului sportiv în acest an la Brăviceni a fost oficializată de Tudor Golub, președintele Raionului Orhei, Iurie Siloci, vicepreședintele Raionului Orhei, Victor Gherman, șef Serviciul Tineret și Sport, Vitalie Patraș, directorul Școlii Sportiv Raionale și nu în ultimul rând primarul satului Brăviceni, Vladimir Cociorvă.

Tudor Golub, președintele raionului Orhei, în discursul său a felicitat pe toți cei prezenți, iar sportivilor le-a dorit o competiție pe măsură. Totodată, dumnealui a bucurat locuitorii satului Brăviceni că, în curând cu suportul Consiliului Raional Orhei și a Primăriei, va fi amenajată o sală de sport modernă, pentru ca sportivi să se antreneze în condiții decente.

După cuvintele de salut a oficialilor, sportivii sau înscris la cea mai practicată probă „Lupta Liberă”, unde primarul de Brăviceni a pregătit tradiționalele trofee: cocoșii și premiul mare berbecul. Tot astăzi a fost jucat meciul de fotbal între echipa satului Brăviceni și echipa satului Cucuruzeni, unde au ieșit învingătorii sportivii din Brăviceni cu scorul de 5 la 1.