Siguranța copiilor în mâinile bunicilor

Comentariile sunt închise pentru Siguranța copiilor în mâinile bunicilor 83

Cei 30 de Bunici Grijulii din raionul Orhei începând de azi, 4 iulie 2018, au parte de un spaţiu amenajat, în care îşi pot planifica activitatea curentă. La inaugurarea noului sediu au participat conducerea Inspectoratului General de Poliţie, administraţia publică locală şi cei mai grijulii bunici.

Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției al MAI, a ținut să mulțumească administrației publice locale pentru colaborare și că nu rămân indiferenți în realizarea obiectivelor sociale.

Prezent la eveniment, președintele raionului Orhei, Tudor Golub, a felicitat echipa Inspectoratului General de Poliție pentru implementarea Proiectului și în special bunicii implicați în supravegherea și siguranța copiilor la traversarea străzilor.

Festivitatea a fost încheiată cu instalarea unui panou cu inscripția „Atenție! Trecerea de pietoni este supravegheată de Bunici Grijulii”.

În crearea condițiilor mai bune pentru cei mai grijulii bunici orheieni s-au implica conducerea Inspectoratului General de Poliție, Consiliul Raional Orhei.