Ziua Armatei Naţionale marcată la Orhei

Comentariile sunt închise pentru Ziua Armatei Naţionale marcată la Orhei 44

În fiecare an, la 3 septembrie, în Republica Moldova este celebrată Ziua Armatei Naționale. Această zi este sărbătorită nu doar de cei care poarta uniforma, dar și de toți bărbații ce au făcut serviciul militar.

Ceremonia consacrată aniversării a 27-a a Armatei Naţionale a întrunit oficialii locali în persoana șefului Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, dl Vasile Costin, președintele raionului Orhei, dl Tudor Golub, vicepreședinții raionului, dl Iurie Siloci, dl Sergiu Pîslaru, dl Ilie Rabii, viceprimarul municipiului Orhei, dl Valerian Cristea, veteranii de război pentru integritatea Patriei în frunte cu președintele organizației, dl Andrei Calcea și nu în ultimul rând elevii instituțiilor de învățământ din mun. Orhei.

Tudor Golub, președintele raionului, a felicitat bravii bărbați cu prilejul sărbătorii, menţionând că „Ziua Armatei Naţionale este sărbătoarea profesională a tuturor celor care din 1991 şi până în prezent, au depus un jurământ de credinţă Patriei şi şi-au îndeplinit datoria cu onestitate, profesionalism şi devotament. Astăzi suntem în drept să afirmăm că dumneavoastră sunteţi forţa pe care fiecare cetăţean al R. Moldova poate conta.”  În acest context dumnealui a înmânat legitimațiile veteranilor de război din raionul Orhei.